Sulje menu

Tuotekategoriat

Sulje menu

Tuotekategoriat

Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

Demolaitteet

Täältä löydät demokäytössä olleita, täyden takuun alaisia laitteita. Kysy lisätietoa/tarjous laitteista, info(at)medkit.fi
4 Tuotetta
Laskeva
 1. corpuls3
  corpuls c3 modulaarinen potilasmonitori defibrillaattori/tahdistimella - DEMOLAITE

  corpuls c3 on ainutlaatuinen potilasmonitori, jossa on mukana myös defibrillaattori/tahdistin. Laite eroaa kaikista muista kompakteista laitteista modulaarisen rakenteensa ansiosta. Laitteessa on yhteensä kolme moduulia: monitoriyksikkö, potilasyksikkö ja defibrillaattori/tahdistinyksikkö.

  Tuotekoodi: corpulsDEMO
 2. Intubrite VLS 8800 videolaryngoskooppi
  Intubrite VLS 8800 videolaryngoskooppi

  Huom! Ollut Demo/esittelykäytössä

  Intubrite VLS 8800 -videolaryngoskooppi tekee haastavastakin intubaatiosta helpompaa. Suuri 8” näyttö ja korkearesoluutioinen kuva mahdollistavat erinomaisen näkyvyyden. Yhteensopiva kaikkien Intubrite-kielien kanssa.

  Tuotekoodi: VLS8800
 3. Intubrite Edge Plus videolaryngoskooppi käännettävällä näytöllä
  Intubrite Edge Plus kannettava videolaryngoskooppi käännettävällä näytöllä

  Huom! Ollut Demo/esittelykäytössä

  Intubrite Edge Plus -videolaryngoskooppi tekee haastavastakin intubaatiosta helpompaa. Suuri 3,5” näyttö ja korkearesoluutioinen kuva mahdollistavat erinomaisen näkyvyyden. Yhteensopiva kaikkien Intubrite-kielien kanssa.

  Tuotekoodi: VLS6600
 4. GE Vscan Dual Probe ultraäänilaite
  GE Vscan Dual Probe ultraäänilaite - DEMOLAITE
  Vscan Dual Probe on yleiskäyttöinen kaksoisanturilla toimiva ultraäänitutkimuksiin tarkoitettu kuvantamislaite. Vscan Dual Probe mahdollistaa visualisoinnin ja anatomisen rakenteen ja nesteen mittauksen/tutkimisen. Kaksipäinen anturi integroi sekä syvän- että pinta-anturin, joka mahdollistaa käytön monenlaisessa kliinisessä sovelluksessa.
  Tuotekoodi: GM000190
Laskeva