Defibrillaattorit

Suosituimmat defibrillaattorimerkit MedKit Finlandilta! 

Defibrillaattori eli sydäniskuri, defi tai deffa. Tärkeällä laitteella on monta nimeä. Deffat yleisyvät kaikkialla, missä ihmisiä on paljon, aina ostoskeskuksista työpaikkoihin. Uusimpana ilmiönä myös suomalaiset kuluttajat ovat alkaneet hankkia laitteita itselleen koteihin ja mökeille.

Tästä kategoriasta löytyy edustamamme corpuls, LIFEPAK ja Zoll -defibrillaattorit sekä maallikko- että ammattilaiskäyttöön.

Valikoimassa myös corpuls, LIFEPAK, Zoll sekä Philips / Laerdal elektrodit ja lisätarvikkeet. 

Olemme myyneet deffoja sekä oppilaitoksiin, terveysasemille, hiihtokeskuksiin, uimahalleihin, että esimerkiksi ostoskeskuksiin - paikkoihin joissa on runsaasti kävijöitä. Kauttamme on saatavissa myös tuotteen käyttökoulutus.

Oletko miettinyt defibrillaattoriin sijoittamista? Lue artikkelimme Miksi defibrillaattoriin kannattaa investoida?

Saksalaiset corpuls -defibrillaattorit ja elvytyslaitteet

Suomessa corpuls -tuotteita maahantuo MedKit Finland Oy.

corpuls -defibrillaattorit ovat valmistettu korkeimpien mahdollisten vaatimusten mukaan ja heidän valmistamansa defibrillaattorinsa ovat maailman parhaimmistoa. Erikoisuutena esimerkiksi corpuls AED -defibrillaattorissa on se, että deffa toimii myös vaikeissakin olosuhteissa, kuten pakkasessa tai vesisateessa.

Mikään muu defibrillaattori ei ole yhtä toimintavarma suomalaisissa olosuhteissa kuin corpuls AED.

Sairaaloihin, ensivasteyksiköihin ja ambulansseihin on saatavilla järeämpiä monitori-defibrillaattoriyksiköitä kuten corpuls1 ja corpuls3 -järjestelmät. 

Defibrillaattori, sydäniskuri vai deffa?

Suomessa defibrillaattori tunnetaan myös kielellä paremmin taipuvana sydäniskurina, joita voi löytää nykypäivänä useista ostoskeskuksista, liikuntahalleista ja muista julkisista paikoista. Tälläisistä paikoista löytyvät sydäniskurit ovat niinsanottuja "maallikkosydäniskureita", jotka opastavat käyttäjää defibrillaation aikana.

Suomessa kuka tahansa saa käyttää maallikkodefibrillaattoria hätätilanteessa. Opastava maallikkodeffa antaa iskun vain tarvittaessa, joten sillä ei voi aiheuttaa vahinkoa elvytettävälle. 

Defibrillaattorin hankinta on investointi

Luotettavien ja toimintavarmojen sydäniskureiden hinnat alkavat noin tuhannesta eurosta ylöspäin.

Luotettavien valmistajien kuten edustamiemme LIFEPAKin ja ZOLL -laitteiden hinnat alkavat 1500 eurosta.

Sydäniskurin hankinta on yleensä 
investointi, jonka tulee kestää aikaa, sillä koskaan ei tiedä milloin deffaa tarvitaan tositoimissa. Laitteiden hintoja verrattaessa kannattaakin muistaa muutamat tiedot, jolla voit laskea laitteen todelliset kustannukset.