Cederroth Silmänhuuhteluasema (sisältää myös laastariautomaatin)

132,81 €
Sis. Alv 164,68 €
Tuotenumero
721500

Cederrothin uusi silmänhuuhteluasema soveltuu monenlaisiin työpaikan olosuhteisiin, joissa huuhtelupullot on oltava nopeasti saatavilla. Asemassa on teline kahdelle 500 ml:n pullolle. jotka ovat käyttövalmiit, kun ne kierretään irti telineistä. Pullo huuhtelee tehokkaasti noin 1,5 minuutin ajan ja sillä on markkinoiden pisin käyttöaika, 4,5 vuotta.

Cederroth silmänhuuhtelu – todettu keittosuolaliuosta tehokkaammaksi emäksisiä että happamia roiskeita vastaan

Cederroth silmänhuuhteluasema on suunniteltu siten, että huuhtelun voi aloittaa mahdollisimman nopeasti. Silmänhuuhteluasemassa on  kaksi huuhtelupulloa, jotka avautuvat automaattisesti, kun ne kierretään irti telineistään. Huuhtelupullo huuhtelee tehokkaasti n. 1,5 minuuttia.

4,5 vuoden käyttöaika.

Huuhtelupullot mukana

Puskuroitu huuhteluneste lisää mahdollisuuksiasi pelastaa silmät. Cederroth Silmänhuuhtelu vaikuttaa neutraloivasti silmän pH-arvoon, ts. sillä on neutraloiva vaikutus emäksisiin ja happamiin roiskeisiin, joten saadaan nopeampi ja tehokkaampi lopputulos kuin tavallisella keittosuolaliuoksella.  Vaikutus on yleensä tehokkaampi emäksiin kuin happoihin.

Helppo täyttää

Läpinäkyvän kannen ansiosta täydennystarve on helppo havaita.

Laastariautomaatti

Silmänhuuhteluasema on varustettu Salvequick laastari-automaatilla. Uudessa automaatissa laastarit vedetään alaspäin, jolloin vältetään muiden laastareiden likaantuminen tai kastuminen. Täydennyspakkaukset ovat lukittuna automaatissa, mikä estää niiden hävikin. Tyhjät pakkaukset vaihdetaan helposti mukana tulevan avaimen avulla.

Vinkki! Sijoita ensiapu- ja silmänhuuhteluasema vierekkäin, näin varmistat työpisteen monipuolisen ja tehokkaan ensiapuvarustuksen.

Sisältö
2 kpl Cederroth silmänhuuhtelupullo 500 ml (ref 725200)
1 kpl Salvequick laastariautomaatti, jossa 40 kpl kangas- ja 45 kpl muovilaastareita
1 kpl Silmänhuuhteluohjeet
1 kpl Laastariautomaatin avain

Aseman mitat: L 29 x K 56 x S 12 cm.n

Tuotenumero: C721500

Tuotteet jotka saattavat kiinnostaa sinua

Ota Yhteyttä