Sulje menu

Tuotekategoriat

Sulje menu

Tuotekategoriat

Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

Cederroth Silmän/haavanhuuhteluspray 150 ml

Cederroth Silmän/haavanhuuhteluspray 150 ml

 • Cederroth Silmän/haavanhuuhteluspray 150 ml
 • Cederroth Silmän/haavanhuuhteluspray 150 ml

Cederroth Silmän/haavanhuuhteluspray 150 ml

Huuhteluspray silmän ja haavojen puhdistukseen. Spraypullossa on tasainen suihku ja yhteensä 5 minuutin huuhteluaika. Toimii tehokkaana apuna mm. pintahaavojen puhdistuksessa. Voidaan käyttää useita kertoja ja huuhteluneste pysyy steriilinä viimeiseen pisaraan saakka.

HUOM! Spray ei korvaa silmänhuuhtelua akuuteissa silmätapaturmissa (esim. syövyttävien aineiden roiskeet), mutta toimii jatkohuuhteluna kuljetuksen aikana ensihuuhtelun jälkeen.

TUotekoodi: C726000
Veroton: 12,00 € Verollinen: 14,88 €

 

 • Kuvaus
 • Spray pölyn ja lian huuhteluun silmistä ja haavoista. Pullon muoto mahdollistaa käytön kaikissa asennoissa, myös ylösalaisin. Läpinäkyvän korkin sinetti rikkoutuu ensimmäisellä avauksella. Pulloa voidaan säilyttää sekä pysty- että vaaka-asennossa. Huuhteluneste pullon sisällä on pakattu erilleen ponnekaasusta, joten ne eivät sekoitu keskenään.

  Tuote-edut:

  - Huuhteluspray sekä silmän että haavan puhdistukseen
  - Sopii ensiapuasemaan
  - Voidaan käyttää useita kertoja
  - Steriili viimeiseen pisaraan

  Puhdista suutin ennen käyttöä suihkauttamalla lyhyesti ilmaan. Suihkuta silmään tai haavaan 10–15 cm etäisyydeltä. Vältä suoraa kosketusta suuttimeen. Painepulloa ei saa säilyttää yli 50 °C lämpötilassa. Ei saa hävittää rikkomalla tai polttamalla. Säilytetään 0 °C – +40 °C.

  Sisältää 150 ml steriiliä puskuroimatonta keittosuolaliuosta, 0,9 % NaCl. Säilöntäaineeton. Huuhteluaika yht. 5 min. Säilyvyys 3 vuotta valmistuspäivämäärästä.

  Pullon mitat: H 16,2 cm x Ø 5,3 cm

  Tuotenumero: C726000

 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista