CareSens Dual verensokeri- ja ketoainemittari

35,00  Sis. Alv 43,40 
TUotekoodi: CS221393

CareSens Dual verensokeri- ja ketoainemittari

 • Kuvaus
 • CareSens Dual verensokeri- ja ketoainemittari. 

  Uusi monipuolinen CareSens Dual -verensokerimittari. Täysi ISO 15197:2013 -standardinmukaisuus. Erillistä koodausta ei tarvita, CareSens PRO -testiliuska koodaa automaattisesti. Näytemäärä on 0,4 mikrolitraa ja tulos on luettavissa 5 sekunnissa. Mittaa myös veren ketoaineet KetoSens-testiliuskalla.

  Suuri valaistu LCD-näyttö ja liuskanpoistaja. Mittarissa on ennen ja jälkeen aterian - sekä paastomerkintätoiminnot ja mittari laskee automaattisesti 1, 7, 14, 30 ja 90 päivän keskiarvotulokset. Aterian jälkeinen hälytystoiminto, kolme aikahälytystä, vanhentuneen liuskan merkintätoiminto, ketoainehälytys sekä säädettävät verensokerihälytykset. Muistipaikat 1000 mittaustulokselle.

  Langaton Bluetooth Smart 4.0 (BLE) -yhteys älypuhelimeen. Lisäksi USB-portin kautta mittari voidaan liittää tietokoneeseen tai älypuhelimeen. Suomen- ja ruotsinkielinen SmartLog-ohjelma mittaustulosten käsittelyyn. Tekstiviestitoiminto.

  Lisähappi ei häiritse mittauksia. Aloituspakkauksessa on mittari, pistolaite ja lansetteja sekä verensokerin testiliuskoja 10 kpl.

  Yhteensopivat älypuhelimet: Langaton tiedonsiirto mittarista vaatii Bluetooth Smart -yhteensopivan Android- tai iPhone-älypuhelimen, jossa on Google Play - tai App Store -sovelluskauppa. Huom! Tiedonsiirto ei toimi iPadilla, Lumialla, Nokia-peruspuhelimissa tai vanhemmissa laitteissa. Varmista yhteensopivuus etukäteen. Bluetooth Smart tunnetaan myös nimellä Bluetooth Low Energy eli BLE tai Bluetooth 4.

  CareSens PRO verensokeritestiliuskat

  KetoSens ketoainetestiliuskat

  CareSens PRO kontrolliliuos

  KetoSens kontrolliliuos

  Tuotenumero CS221393

   

 • Liite
 • Arvostelut

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

 • CareSens PRO/Dual verensokeritestiliuskat
  CareSens PRO/Dual verensokeritestiliuskat
  21,50  Sis. Alv 26,66 

  Lue lisää ...

  CareSens PRO -testiliuskat verensokerin mittaamiseen ovat nopeita ja luotettavia. Liuskoissa on automaattikoodaus, joka koodaa mittarin heti, kun liuska laitetaan mittariin. Liuskojen säilyvyys on jopa 24 kk. Liuskat on pakattu purkkiin, jossa on reunallinen korkki. Mittausaika vain 5 sekuntia ja tarvittava verimäärä 0,4 mikrolitraa. Pakkauksessa on 50 mittaliuskaa.
 • KetoSens ketoainetestiliuskat
  KetoSens ketoainetestiliuskat
  24,80  Sis. Alv 30,75 

  Lue lisää ...

  KetoSens-testiliuskat ketoaineiden mittaamiseen ovat nopeita ja luotettavia. Liuskoissa on automaattikoodaus, joka koodaa mittarin heti, kun liuska laitetaan mittariin. Yksittäispakattujen liuskojen säilyvyys on jopa 18 kk. Mittausaika vain 8 sekuntia ja tarvittava verimäärä 0,5 mikrolitraa. Pakkauksessa on 10 mittaliuskaa. Soveltuu CareSens Dual - ja KetoSens-mittareille.

 • KetoSens kontrolliliuos
  KetoSens kontrolliliuos
  12,30  Sis. Alv 15,25 

  Lue lisää ...

  KetoSens kontrolliliuoksella varmistetaan, että ketoainemittaus toimii oikein ja tulokset ovat luotettavia. Valmistaja suosittelee kontrollitarkastusta aina uutta liuskapakkausta avattaessa. Kontrolliliuosta voi käyttää myös jos epäillään mittarin vahingoittuneen tai halutaan harjoitella mittaamista ilman verta. Soveltuu CareSens Dual - ja KetoSens-mittareille.

   

 • CareSens PRO kontrolliliuos
  CareSens PRO kontrolliliuos
  10,75  Sis. Alv 13,33 

  Lue lisää ...

  CareSens PRO -kontrolliliuoksella varmistetaan, että verensokerimittaus toimii oikein ja tulokset ovat luotettavia. Valmistaja suosittelee kontrollitarkastusta aina uutta liuskapurkkia avattaessa. Kontrolliliuosta voi käyttää myös jos epäillään mittarin vahingoittuneen tai halutaan harjoitella mittaamista ilman verta. Soveltuu CareSens PRO - ja CareSens Dual -mittareille.