Sulje menu

Tuotekategoriat

Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

Meret

Tuotteet 1-32 / 35
Laskeva
 1. MERET Airway Intubation EMS -moduuli, Tactical Black
  MERET Airway Intubation EMS -moduuli, Tactical Black
  Veroton: 98,00 € Verollinen: 121,52 €

  MERET Intubation EMS -moduulissa hengitystievälineet ja tarvikkeet ovat turvallisesti järjestettyinä ja nopeasti esiin otettavissa. Selkeiden sisätaskujen avulla kielet, intubaatioputket ja muut tarvikkeet ovat nopeasti tunnistettavissa.

  Tämä lisämoduuli on yhteensopiva Meret Omni Pro -laukun, Meret PRB3+ -laukun ja Recovery O2 Response -laukun kanssa. Meret Airway Intubation EMS -moduulia voidaan myös kuljettaa sellaisenaan.

  Tuotekoodi: M5001A-TB
 2. PRB3+ PRO Personal Response Bag Infection control
  PRB3+ PRO Personal Response Bag Infection control
  Veroton: 305,00 € Verollinen: 378,20 €

  PRB3+ PRO Personal Response Bag Infection control -reppu on täydellinen laukku ensihoidon ammattilaiselle, joka haluaa pienemmän, helposti liikuteltavan laukun, jossa on paljon laajennusmahdollisuuksia. PRB3+ PRO Personal Response Bag Infection control on kooltaan pienempi kuin MERET OMNI Pro, mutta PRB3+ -reppu tarjoaa myös laajan räätälöintimahdollisuuden. Reppuun voi halutessaan liittää 3 lisämoduulia riippuen henkilöstön tarpeista.

  Tuotekoodi: M5102
 3. MERET Omni Pro ICB - Infection Control Bag, punainen
  MERET Omni Pro ICB - Infection Control Bag, punainen
  Veroton: 470,00 € Verollinen: 582,80 €

  Uusi Omni Pro ICB - Infection Control Bag on täydellinen BLS/ALS laukku ensihoidon ammattilaiselle, joka tarvitsee ratkaisun tilanteisiin,  joissa on suuri riski veren välityksellä tarttuviin tauteihin.

  Luksusversio Meretin OMNI™ PRO laukusta on valmistettu vedenkestävästä, kestävästä, pyyhkimällä puhdistettavasta pressukankaasta, joka on helppo puhdistaa.

  Tuotekoodi: M5101F
 4. MERET Recover Pro ICB O2 Response Bag -happireppu
  MERET Recover Pro ICB O2 Response Bag -happireppu
  Veroton: 315,00 € Verollinen: 390,60 €

  MERET RECOVER O2 PRO ICB laukku on suunniteltu kannettavan hapen helppoon käyttöönottoon, hoitoon ja kuljetukseen. EZ-Grab vetimillä laukku aukeaa helposti paljastaen happi-järjestelmän ja tarvikkeet.

  Tuotenumerot:

  • M5108TB - Musta, Tactical Black
  • M5108-F - Punainen, RED
  • M5108 - Sininen, BLUE
  Tuotekoodi: M5108
 5. MERET X2 DOUBLE FILL PRO
  MERET X2 DOUBLE FILL PRO (Ilman sisältöä)
  Veroton: 90,00 € Verollinen: 111,60 €

  MERET X2 DOUBLE FILL PRO on kätevä kenttäkäyttöön jos on tarve pitää mukana niskatukia tai muita pitkiä tuotteita.

  Tuotekoodi: M5001L
 6. MERET First-In Sidepack Pro EMS -vyölaukku
  MERET First-In Sidepack Pro EMS -vyölaukku
  Veroton: 107,00 € Verollinen: 132,68 €
  MERET First-in Sidepack Pro EMS on kestävä, modulaarinen ja erityisesti ensivastekäyttöön suunnilteltu vyölaukku. Kädet vapaaksi jättävä First-in Sidepack Pro EMS on ergonomisesti suunniteltu käytettäväksi joko vyölaukkuna, olkalaukkuna tai tavanomaisena laukkuna. Kaikki maata koskettavat sivut on vahvistettu PVC:llä kestävyyden ja vedenpitävyyden varmistamiseksi. Vyötäröhihnat voi irrottaa ja ne voi piilottaa sivulla oleviin osastoihinsa, jolloin laukkua on helppo käyttää olkalaukkuna.
  Tuotekoodi: M5010
 7. Meret IV MED PRO
  MERET IV MED PRO Medication/ IV Startkit
  Veroton: 59,00 € Verollinen: 73,16 €

  IV MED PRO on suunniteltu tehoelvytyksen sairaanhoitajille ja lääkäreille sekä IV-aloituspaketiksi että lääkelaukuksi aikuisille / pediatreille.

  Tätä laukkua käytetään suurkaupungeissa palokunnissa ja EMS tiimeissä. Laukku tarjoaa mitä ikinä tarvitset organisoidussa laukussa,

  joka turvallisesti mahtuu OMNI PRO:n sisälle.

  Tuotekoodi: M5001DP2-IV
 8. MERET First-In Sidepack Pro Fire -vyölaukku
  MERET First-In Sidepack Pro Fire -vyölaukku
  Veroton: 107,00 € Verollinen: 132,68 €
  First-in Sidepack FIRE PRO on kestävä, modulaarinen ja erityisesti ensivastekäyttöön suunnilteltu vyölaukku. Kädet vapaaksi jättävä First-in Sidepak Fire on ergonomisesti suunniteltu käytettäväksi joko vyölaukkuna, olkalaukkuna tai tavanomaisena laukkuna. Kaikki maata koskettavat sivut on vahvistettu PVC:llä kestävyyden ja vedenpitävyyden varmistamiseksi. Vyötäröhihnat voi irrottaa ja ne voi piilottaa sivulla oleviin osastoihinsa, jolloin laukkua on helppo käyttää olkalaukkuna.
  Tuotekoodi: M5010F
 9. Meret PPE Propack
  Meret PPE Propack laukku
  Veroton: 29,00 € Verollinen: 35,96 €

  Uusi Meret PPE PROPack on suunniteltu infektionhallintavälineistön kuljettamiseen.  PROPack tarjoaa helpon ja nopean pääsyn esimerkiksi hanskoihin ja muihin tarvikkeisiin tilannepaikalla, ilman että avaa koko laukkua.

  Tuotekoodi: M5011-F
 10. SRT Pro Pack Search and Rescue
  Meret SRT Pro Pack pelastusreppu
  Veroton: 169,00 € Verollinen: 209,56 €
  Meret SRT Pro pack-pelastusreppu tukee ja auttaa etsintä- ja pelastusoperaatioissa toimien myös samalla matkalaukkuna viikonloppumatkoille ja työpäiville. Laukku on täydellinen ensivastehenkilölle töissä, kotona tai matkoilla.
  Tuotekoodi: M5014
 11. MERET PRB3 Pro Fire -reppu
  MERET PRB3+ PRO Fire -reppu
  Veroton: 295,00 € Verollinen: 365,80 €

  MERET PRB3+ PRO FIRE Personal Response -reppu on täydellinen BLS/ALS laukku ensihoidon ammattilaiselle, joka haluaa pienemmän, helposti liikuteltavan laukun, jossa on paljon laajennusmahdollisuuksia. MERET PRB3+ PRO FIRE on kooltaan pienempi kuin MERET OMNI Pro, mutta PRB3+ -reppu tarjoaa myös laajan räätälöintimahdollisuuden. Reppuun voi halutessaan liittää 3 lisämoduulia (NARKIT, XTRA Fill tai Intubation) riippuen henkilöstön tarpeista.

  Tuotekoodi: M5002F
 12. MERET Narkit Fire -moduuli
  MERET Narkit Fire -moduuli
  Veroton: 78,00 € Verollinen: 96,72 €
  MERET Narkit Fire -ampullilaukussa kaikki lääkkeet on järjestetty pieneen tiiviiseen tilaan. Lääkkeet ovat nopeasti tunnistettavissa selkeillä sisätaskuilla, joissa myös neulat ja ruiskut ovat turvallisesti säilössä.
  Tuotekoodi: M5001B-F
 13. MERET Airway Intubation Fire -moduuli
  MERET Airway Intubation Fire -moduuli
  Veroton: 98,00 € Verollinen: 121,52 €

  MERET Airway Intubation FIRE -moduulissa hengitystievälineet ja tarvikkeet ovat turvallisesti järjestettyinä ja nopeasti esiin otettavissa. Selkeiden sisätaskujen avulla kielet, intubaatioputket ja muut tarvikkeet ovat nopeasti tunnistettavissa.

  Tämä lisämoduuli on yhteensopiva Meret Omni Pro -laukun, Recovery O2 Response -laukun, sekä Meret PRB3+ -repun kanssa. Intubation FIRE -moduulia voidaan kuljettaa myös sellaisenaan.

  Tuotekoodi: M5001A-F
 14. Meret Xtra Fill -moduuli
  MERET Xtra Fill Fire -moduuli
  Veroton: 72,00 € Verollinen: 89,28 €
  Meret XTRA Fill Fire -moduuli tarjoaa lisätilaa neljällä suurella joustava verkkotaskulla. Tämä lisämoduuli on yhteensopiva Meret Omni Pro -laukkuun , Recovery O2 Pro Response -reppuun tai Xtra Fill Fire -moduulia voidaan kuljettaa sellaisenaan.
  Tuotekoodi: M5001C-F
 15. MERET M.U.L.E. Pro
  MERET M.U.L.E. Pro
  Veroton: 449,00 € Verollinen: 556,76 €

  Uusi Meret M.U.L.E. -laukku on tarkoitettu vaativalle käyttäjälle. Se on kentällä testattu laukku rullilla. Laukkua voi kantaa kädessä, selässä tai vetää. Suuret, lujatekoiset renkaat mahdollistavat laukun vetämisen myös soralla, maastossa ja ruoholla. Laukkuun voi liittää 4 TS Ready -modulia jolloin laukun kapasiteetti kasvaa 50%. Laukun sisäpuoli on täysin muokattavissa.

  Tuotekoodi: M5107
 16. MERET GO2 Pro Fire
  MERET GO2 Pro Fire happipullon kantolaukku
  Veroton: 124,00 € Verollinen: 153,76 €

  GO2 PRO Fire happipullon kantolaukku on järkevä ratkaisu koko happipullosysteemin kantamiseen. Laukku on vahvistettu kauttaaltaan niin sisältä kuin ulkoa PVC:llä, pohja on profiloitu. Laukun ulkopuolella on iso vetoketjutasku, johon voidaan laittaa maskit, tuubit jne. Laukku on suunniteltu ergonomiseksi ja sitä voidaan käyttää reppuna tai salkkuna.

  Tuotekoodi: M5003F
 17. MERET Recover Pro Fire O2 Response Bag - happireppu
  MERET Recover Pro O2 Fire -happireppu
  Veroton: 275,00 € Verollinen: 341,00 €

  MERET RECOVER PRO Fire laukku on suunniteltu kannettavan hapen helppoon käyttöönottoon, hoitoon ja kuljetukseen. EZ-Grab vetimillä laukku aukeaa helposti paljastaen happi-järjestelmän ja tarvikkeet.

  Tuotekoodi: M5008F
 18. MERET Omni Pro ICB - Infection Control Bag
  MERET Omni Pro ICB - Infection Control Bag
  Veroton: 470,00 € Verollinen: 582,80 €

  Uusi Omni Pro ICB - Infection Control Bag on täydellinen BLS/ALS laukku ensihoidon ammattilaiselle, joka tarvitsee ratkaisun tilanteisiin,  joissa on suuri riski veren välityksellä tarttuviin tauteihin.

  Luksusversio Meretin OMNI™ PRO laukusta on valmistettu vedenkestävästä, kestävästä, pyyhkimällä puhdistettavasta mustasta pressukankaasta, joka on helppo puhdistaa.

  Tuotekoodi: M5101
 19. MERET GO2 Pro EMS happipullon kantolaukku
  MERET GO2 Pro EMS happipullon kantolaukku
  Veroton: 124,00 € Verollinen: 153,76 €

  GO2 PRO EMS happipullon kantolaukku on järkevä ratkaisu koko happipullosysteemin kantamiseen. Laukku on vahvistettu kauttaaltaan niin sisältä kuin ulkoa PVC:llä, pohja on profiloitu. Laukun ulkopuolella on iso vetoketjutasku, johon voidaan laittaa maskit, tuubit jne. Laukku on suunniteltu ergonomiseksi ja sitä voidaan käyttää reppuna tai salkkuna.

  Tuotekoodi: M5003
 20. MERET PRB3 Pro EMS -reppu
  MERET PRB3+ Pro EMS -reppu
  Veroton: 295,00 € Verollinen: 365,80 €

  MERET PRB3+ PRO EMS Personal Response -reppu on täydellinen BLS/ALS laukku ensihoidon ammattilaiselle, joka haluaa pienemmän, helposti liikuteltavan laukun, jossa on paljon laajennusmahdollisuuksia. MERET PRB3+ PRO on kooltaan pienempi kuin MERET OMNI Pro, mutta PRB3+ -reppu tarjoaa myös laajan räätälöintimahdollisuuden ja reppuun voi liittää 3 lisämoduulia (NARKIT, XTRA Fill tai Intubation) riippuen henkilöstön tarpeista.

  Tuotekoodi: M5002
 21. MERET Recover Pro Tactical O2 Response Bag -happireppu
  MERET Recover Pro Tactical O2 Response Bag -happireppu
  Veroton: 275,00 € Verollinen: 341,00 €

  MERET RECOVER O2 PRO Tactical -laukku on suunniteltu kannettavan hapen helppoon käyttöönottoon, hoitoon ja kuljetukseen.

  Kaikki materiaalit, vetoketjut, vetimet ja soljet on valmistettu mattamustana heijastumisen estämiseksi.

  Tuotekoodi: M5008TB
 22. MERET Adjustable Slider Divider
  MERET Adjustable Slider Divider - säädettävä jakaja
  Veroton: 9,90 € Verollinen: 12,28 €

  Jakajien avulla MERET -laukun sisätilaan saadaan haluttua osiointia.

  Kiinnittämällä jakajia MERET Omni 12" Fixed Divider:iin voidaan muodostaa käteviä lokerikkoja laukun sisätilaan.

  Tuotekoodi: MS3601
 23. MERET Stick It Strips
  MERET Stick It Strips
  Veroton: 6,90 € Verollinen: 8,56 €

  STICKIT STRIPS on 17,5 cm:n silmukka, jossa on 4 kuminauhaa. Nauhojen avulla voi säilyttää turvallisesti halkaisijaltaan 1,25 – 3,75 cm:n lisätarvikkeita.

  Nauhat sopivat hyvin erilaisten tarvikkeiden säilytykseen ja niitä voidaan sijoittaa useisiin eri kohtiin laukkujen sisällä.

  Tuotekoodi: MLS1
 24. MERET 12" Fixed Divider
  MERET 12" Fixed Divider - jakaja
  Veroton: 10,90 € Verollinen: 13,52 €

  30,50 cm:n kiinteällä väliseinällä voidaan luoda laukkuun yksi suuri päälokero. Pienten jakajien ja tämän väliseinän yhdistelmillä laukkuun voidaan muokata lokerikko, jossa tavarat pysyvät hyvin järjestettyinä.

  Tuotekoodi: MD1201
 25. MERET Double Deep Stuff Pocket
  MERET Double Deep Stuff Pocket
  Veroton: 16,90 € Verollinen: 20,96 €

  MERET Double Deep Stuff -taskut tarjoavat isommille tarvikkeille helppoa lisätilaa ja ovat nopeasti siirreltävissä. Taskut voidaan irrottaa ja siirtää tarpeiden mukaan eri MERET -laukkumallien kesken.

  Tuotekoodi: M4001DP2
 26. MERET Deep Stuff Pocket
  MERET Deep Stuff Pocket
  Veroton: 13,90 € Verollinen: 17,24 €

  MERET Deep Stuff -taskut tarjoavat tarvikkeille helppoa lisätilaa ja ovat nopeasti siirreltävissä. Taskut voidaan irrottaa ja siirtää tarpeiden mukaan eri MERET -laukkumallien kesken.

  Tuotekoodi: M5001DP
 27. MERET O2 Cylinder Conversion Kit
  MERET O2 Cylinder Conversion Kit
  Veroton: 26,50 € Verollinen: 32,86 €

  Tällä setillä voidaan jakaa laukun sisätilaa niin, että happipullon säilytys on mahdollista.

  Tuotekoodi: M5001X
 28. MERET Omni Pro Fire Bag
  MERET Omni Pro Fire - toimii laukkuna ja selkäreppuna
  Veroton: 375,00 € Verollinen: 465,00 €

  MERET OMNI PRO FIRE on täydellinen BLS / ALS laukku vaativaan ammattikäyttöön. OMNI PRO FIRE perustuu TS-Ready -järjestelmään, joka tarjoaa monipuolisia modulointivaihtoehtoja eri käyttötarpeisiin.

  Tuotekoodi: M5001F
 29. MERET Omni Pro Tactical Bag
  MERET Omni Pro Tactical Bag -toimii laukkuna ja selkäreppuna
  Veroton: 375,00 € Verollinen: 465,00 €

  Tämä laukku on täysin uudistettu versio alkuperäisestä OMNI ™ v.2:sta.

  Kaikki materiaalit, vetoketjut, vetimet ja soljet on valmistettu mattamustana heijastumisen estämiseksi.

  Tuotekoodi: M5001TB
 30. MERET Xtra Fill EMS
  MERET Xtra Fill EMS -moduuli
  Veroton: 72,00 € Verollinen: 89,28 €

  MERET XTRA Fill EMS -moduuli tarjoaa lisätilaa neljällä suurella joustava verkkotaskulla. Tämä lisämoduuli on yhteensopiva Meret Omni Pro -laukkuun , Recovery O2 Pro Response -reppuun tai Xtra Fill EMS -moduulia voidaan kuljettaa sellaisenaan. 

  Kaikki laukun osat, jotka koskettavat maahan, on vahvistettu PVC:llä kestävyyden ja vedenpitävyyden maksimoimiseksi. Olkahihna myydään erikseen.

  .

  Tuotekoodi: M5001C
 31. MERET Narkit EMS -moduuli
  MERET Narkit EMS -moduuli
  Veroton: 78,00 € Verollinen: 96,72 €

  MERET Narkit EMS -ampullilaukussa kaikki lääkkeet on järjestetty pieneen tiiviseen tilaan. Lääkkeet ovat nopeasti tunnistettavissa selkeillä sisätaskuilla, joissa myös neulat ja ruiskut ovat turvallisesti säilössä. 

  Tämä lisämoduuli on yhteensopiva MERET Omni Pro -laukkuun, MERET Recovery O2 Pro Response -reppuun tai Meret PRB3+- reppuun. Meret Narkit EMS -moduulia voidaan kuljettaa myös sellaisenaan.

  Tuotekoodi: M5001B
 32. MERET Airway Intubation EMS -moduuli
  MERET Airway Intubation EMS -moduuli
  Veroton: 98,00 € Verollinen: 121,52 €

  MERET Intubation EMS -moduulissa hengitystievälineet ja tarvikkeet ovat turvallisesti järjestettyinä ja nopeasti esiin otettavissa. Selkeiden sisätaskujen avulla kielet, intubaatioputket ja muut tarvikkeet ovat nopeasti tunnistettavissa.

  Tämä lisämoduuli on yhteensopiva Meret Omni Pro -laukun, Meret PRB3+ -laukun ja Recovery O2 Response -laukun kanssa. Meret Airway Intubation EMS -moduulia voidaan myös kuljettaa sellaisenaan.

  Tuotekoodi: M5001A
Laskeva