Sulje menu

Tuotekategoriat

Tiedätkö jo mitä etsit? Hyödynnä kattavaa hakutoimintoamme.

Meret ensihoitoreput ja -laukut on suunniteltu ensihoidon ammattilaisille vaativiinkin tilanteisiin.

MERET ensihoitoreput ja -laukut

22 Tuotetta
Laskeva
 1. PRB3+ PRO Personal Response Bag Infection control
  PRB3+ PRO Personal Response Bag Infection control
  Veroton: 305,00 € Verollinen: 378,20 €

  PRB3+ PRO Personal Response Bag Infection control -reppu on täydellinen laukku ensihoidon ammattilaiselle, joka haluaa pienemmän, helposti liikuteltavan laukun, jossa on paljon laajennusmahdollisuuksia. PRB3+ PRO Personal Response Bag Infection control on kooltaan pienempi kuin MERET OMNI Pro, mutta PRB3+ -reppu tarjoaa myös laajan räätälöintimahdollisuuden. Reppuun voi halutessaan liittää 3 lisämoduulia riippuen henkilöstön tarpeista.

  Tuotekoodi: M5102
 2. MERET Omni Pro ICB - Infection Control Bag, punainen
  MERET Omni Pro ICB - Infection Control Bag, punainen
  Veroton: 470,00 € Verollinen: 582,80 €

  Uusi Omni Pro ICB - Infection Control Bag on täydellinen BLS/ALS laukku ensihoidon ammattilaiselle, joka tarvitsee ratkaisun tilanteisiin,  joissa on suuri riski veren välityksellä tarttuviin tauteihin.

  Luksusversio Meretin OMNI™ PRO laukusta on valmistettu vedenkestävästä, kestävästä, pyyhkimällä puhdistettavasta pressukankaasta, joka on helppo puhdistaa.

  Tuotekoodi: M5101F
 3. MERET Omni Pro Fire Bag
  MERET Omni Pro Fire - toimii laukkuna ja selkäreppuna
  Veroton: 375,00 € Verollinen: 465,00 €

  MERET OMNI PRO FIRE on täydellinen BLS / ALS laukku vaativaan ammattikäyttöön. OMNI PRO FIRE perustuu TS-Ready -järjestelmään, joka tarjoaa monipuolisia modulointivaihtoehtoja eri käyttötarpeisiin.

  Tuotekoodi: M5001F
 4. MERET Recover Pro Fire O2 Response Bag - happireppu
  MERET Recover Pro O2 Fire -happireppu
  Veroton: 275,00 € Verollinen: 341,00 €

  MERET RECOVER PRO Fire laukku on suunniteltu kannettavan hapen helppoon käyttöönottoon, hoitoon ja kuljetukseen. EZ-Grab vetimillä laukku aukeaa helposti paljastaen happi-järjestelmän ja tarvikkeet.

  Tuotekoodi: M5008F
 5. MERET GO2 Pro Fire
  MERET GO2 Pro Fire happipullon kantolaukku
  Veroton: 124,00 € Verollinen: 153,76 €

  GO2 PRO Fire happipullon kantolaukku on järkevä ratkaisu koko happipullosysteemin kantamiseen. Laukku on vahvistettu kauttaaltaan niin sisältä kuin ulkoa PVC:llä, pohja on profiloitu. Laukun ulkopuolella on iso vetoketjutasku, johon voidaan laittaa maskit, tuubit jne. Laukku on suunniteltu ergonomiseksi ja sitä voidaan käyttää reppuna tai salkkuna.

  Tuotekoodi: M5003F
 6. Meret PPE Propack
  Meret PPE Propack laukku
  Veroton: 29,00 € Verollinen: 35,96 €

  Uusi Meret PPE PROPack on suunniteltu infektionhallintavälineistön kuljettamiseen.  PROPack tarjoaa helpon ja nopean pääsyn esimerkiksi hanskoihin ja muihin tarvikkeisiin tilannepaikalla, ilman että avaa koko laukkua.

  Tuotekoodi: M5011-F
 7. MERET First-In Sidepack Pro Fire -vyölaukku
  MERET First-In Sidepack Pro Fire -vyölaukku
  Veroton: 107,00 € Verollinen: 132,68 €
  First-in Sidepack FIRE PRO on kestävä, modulaarinen ja erityisesti ensivastekäyttöön suunnilteltu vyölaukku. Kädet vapaaksi jättävä First-in Sidepak Fire on ergonomisesti suunniteltu käytettäväksi joko vyölaukkuna, olkalaukkuna tai tavanomaisena laukkuna. Kaikki maata koskettavat sivut on vahvistettu PVC:llä kestävyyden ja vedenpitävyyden varmistamiseksi. Vyötäröhihnat voi irrottaa ja ne voi piilottaa sivulla oleviin osastoihinsa, jolloin laukkua on helppo käyttää olkalaukkuna.
  Tuotekoodi: M5010F
 8. MERET PRB3 Pro Fire -reppu
  MERET PRB3+ PRO Fire -reppu
  Veroton: 295,00 € Verollinen: 365,80 €

  MERET PRB3+ PRO FIRE Personal Response -reppu on täydellinen BLS/ALS laukku ensihoidon ammattilaiselle, joka haluaa pienemmän, helposti liikuteltavan laukun, jossa on paljon laajennusmahdollisuuksia. MERET PRB3+ PRO FIRE on kooltaan pienempi kuin MERET OMNI Pro, mutta PRB3+ -reppu tarjoaa myös laajan räätälöintimahdollisuuden. Reppuun voi halutessaan liittää 3 lisämoduulia (NARKIT, XTRA Fill tai Intubation) riippuen henkilöstön tarpeista.

  Tuotekoodi: M5002F
 9. MERET Omni Pro Ems
  MERET Omni Pro EMS Bag -toimii laukkuna ja reppuna
  Veroton: 375,00 € Verollinen: 465,00 €

  MERET OMNI PRO EMS on täydellinen BLS / ALS laukku vaativaan ammattikäyttöön. OMNI PRO EMS perustuu TS-Ready järjestelmään, joka tarjoaa monipuolisia modulointivaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin.

  Tuotekoodi: M5001
 10. MERET Recover Pro EMS O2 -happireppu
  MERET Recover Pro EMS O2 -happireppu
  Veroton: 275,00 € Verollinen: 341,00 €

  MERET RECOVER O2 PRO EMS laukku on suunniteltu kannettavan hapen helppoon käyttöönottoon, hoitoon ja kuljetukseen. EZ-Grab vetimillä laukku aukeaa helposti paljastaen happi-järjestelmän ja tarvikkeet.

  Tuotekoodi: M5008
 11. MERET PRB3 Pro EMS -reppu
  MERET PRB3+ Pro EMS -reppu
  Veroton: 295,00 € Verollinen: 365,80 €

  MERET PRB3+ PRO EMS Personal Response -reppu on täydellinen BLS/ALS laukku ensihoidon ammattilaiselle, joka haluaa pienemmän, helposti liikuteltavan laukun, jossa on paljon laajennusmahdollisuuksia. MERET PRB3+ PRO on kooltaan pienempi kuin MERET OMNI Pro, mutta PRB3+ -reppu tarjoaa myös laajan räätälöintimahdollisuuden ja reppuun voi liittää 3 lisämoduulia (NARKIT, XTRA Fill tai Intubation) riippuen henkilöstön tarpeista.

  Tuotekoodi: M5002
 12. MERET GO2 Pro EMS happipullon kantolaukku
  MERET GO2 Pro EMS happipullon kantolaukku
  Veroton: 124,00 € Verollinen: 153,76 €

  GO2 PRO EMS happipullon kantolaukku on järkevä ratkaisu koko happipullosysteemin kantamiseen. Laukku on vahvistettu kauttaaltaan niin sisältä kuin ulkoa PVC:llä, pohja on profiloitu. Laukun ulkopuolella on iso vetoketjutasku, johon voidaan laittaa maskit, tuubit jne. Laukku on suunniteltu ergonomiseksi ja sitä voidaan käyttää reppuna tai salkkuna.

  Tuotekoodi: M5003
 13. MERET M.U.L.E. Pro
  MERET M.U.L.E. Pro
  Veroton: 449,00 € Verollinen: 556,76 €

  Uusi Meret M.U.L.E. -laukku on tarkoitettu vaativalle käyttäjälle. Se on kentällä testattu laukku rullilla. Laukkua voi kantaa kädessä, selässä tai vetää. Suuret, lujatekoiset renkaat mahdollistavat laukun vetämisen myös soralla, maastossa ja ruoholla. Laukkuun voi liittää 4 TS Ready -modulia jolloin laukun kapasiteetti kasvaa 50%. Laukun sisäpuoli on täysin muokattavissa.

  Tuotekoodi: M5107
 14. MERET First-In Sidepack Pro EMS -vyölaukku
  MERET First-In Sidepack Pro EMS -vyölaukku
  Veroton: 107,00 € Verollinen: 132,68 €
  MERET First-in Sidepack Pro EMS on kestävä, modulaarinen ja erityisesti ensivastekäyttöön suunnilteltu vyölaukku. Kädet vapaaksi jättävä First-in Sidepack Pro EMS on ergonomisesti suunniteltu käytettäväksi joko vyölaukkuna, olkalaukkuna tai tavanomaisena laukkuna. Kaikki maata koskettavat sivut on vahvistettu PVC:llä kestävyyden ja vedenpitävyyden varmistamiseksi. Vyötäröhihnat voi irrottaa ja ne voi piilottaa sivulla oleviin osastoihinsa, jolloin laukkua on helppo käyttää olkalaukkuna.
  Tuotekoodi: M5010
 15. MERET Omni Pro ICB - Infection Control Bag
  MERET Omni Pro ICB - Infection Control Bag
  Veroton: 470,00 € Verollinen: 582,80 €

  Uusi Omni Pro ICB - Infection Control Bag on täydellinen BLS/ALS laukku ensihoidon ammattilaiselle, joka tarvitsee ratkaisun tilanteisiin,  joissa on suuri riski veren välityksellä tarttuviin tauteihin.

  Luksusversio Meretin OMNI™ PRO laukusta on valmistettu vedenkestävästä, kestävästä, pyyhkimällä puhdistettavasta mustasta pressukankaasta, joka on helppo puhdistaa.

  Tuotekoodi: M5101
 16. MERET Recover Pro ICB O2 Response Bag -happireppu
  MERET Recover Pro ICB O2 Response Bag -happireppu
  Veroton: 315,00 € Verollinen: 390,60 €

  MERET RECOVER O2 PRO ICB laukku on suunniteltu kannettavan hapen helppoon käyttöönottoon, hoitoon ja kuljetukseen. EZ-Grab vetimillä laukku aukeaa helposti paljastaen happi-järjestelmän ja tarvikkeet.

  Tuotenumerot:

  • M5108TB - Musta, Tactical Black
  • M5108-F - Punainen, RED
  • M5108 - Sininen, BLUE
  Tuotekoodi: M5108
 17. SRT Pro Pack Search and Rescue
  Meret SRT Pro Pack pelastusreppu
  Veroton: 169,00 € Verollinen: 209,56 €
  Meret SRT Pro pack-pelastusreppu tukee ja auttaa etsintä- ja pelastusoperaatioissa toimien myös samalla matkalaukkuna viikonloppumatkoille ja työpäiville. Laukku on täydellinen ensivastehenkilölle töissä, kotona tai matkoilla.
  Tuotekoodi: M5014
 18. MERET Recover Pro Tactical O2 Response Bag -happireppu
  MERET Recover Pro Tactical O2 Response Bag -happireppu
  Veroton: 275,00 € Verollinen: 341,00 €

  MERET RECOVER O2 PRO Tactical -laukku on suunniteltu kannettavan hapen helppoon käyttöönottoon, hoitoon ja kuljetukseen.

  Kaikki materiaalit, vetoketjut, vetimet ja soljet on valmistettu mattamustana heijastumisen estämiseksi.

  Tuotekoodi: M5008TB
 19. MERET Omni Pro Tactical Bag
  MERET Omni Pro Tactical Bag -toimii laukkuna ja selkäreppuna
  Veroton: 375,00 € Verollinen: 465,00 €

  Tämä laukku on täysin uudistettu versio alkuperäisestä OMNI ™ v.2:sta.

  Kaikki materiaalit, vetoketjut, vetimet ja soljet on valmistettu mattamustana heijastumisen estämiseksi.

  Tuotekoodi: M5001TB
 20. MERET First-in Sidepack Pro Tactical vyölaukku
  MERET First-in Sidepack Pro Tactical vyölaukku
  Veroton: 107,00 € Verollinen: 132,68 €
  MERET First-in Sidepack Pro Tactical on kestävä, modulaarinen ja erityisesti ensivastekäyttöön suunnilteltu vyölaukku. Kaikki materiaalit ovat mattamustia heijastusten välttämiseksi.
  Tuotekoodi: M5010TB
 21. Meret IV MED PRO
  MERET IV MED PRO Medication/ IV Startkit
  Veroton: 59,00 € Verollinen: 73,16 €

  IV MED PRO on suunniteltu tehoelvytyksen sairaanhoitajille ja lääkäreille sekä IV-aloituspaketiksi että lääkelaukuksi aikuisille / pediatreille.

  Tätä laukkua käytetään suurkaupungeissa palokunnissa ja EMS tiimeissä. Laukku tarjoaa mitä ikinä tarvitset organisoidussa laukussa,

  joka turvallisesti mahtuu OMNI PRO:n sisälle.

  Tuotekoodi: M5001DP2-IV
 22. MPFO PRO Multi-Purpose Fold Out-moduuli, TS-Ready
  MPFO PRO Multi-Purpose Fold Out-moduuli, TS-Ready
  Veroton: 98,00 € Verollinen: 121,52 €

  MPFO PRO Multi-Purpose Fold Out-moduuli (TS2 Ready tarjoaa lisätilaa lääkinnälisille laitteille sekä niiden tarvikkeille. Moduuli voidaan kiinnittää mihin tahansa Meret-laukkuun tai reppuun.

  Tuotekoodi: M5001E
Laskeva